Aktualnosti
  
Jeste li znali?

Vidikovac „Principovac“

Jedna od najboljih vinogradarskih pozicija u Hrvatskoj nalazi se na predjelu pod imenom Principovac nadomak središta Iloka. Na tom mjestu, prepoznatom posebno u vrijeme kneževa Odescalchi, nalaze se plantažni vinogradi i kompleks ljetnikovca sa gospodarskim zgradama. S Principovca se pruža zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku. Ljetnikovac i ostali objekti stradali su tijekom Domovinskog rata ali je ipak sve uspješno obnovljeno u vinogradarsko-turističke svrhe.

2. "Iločka Kobasijada"

01.03.2017
U subotu, 04.03.2017., u Kuriji Brnjaković - podrum (u tvrđavi, pored crkve) održat će se 2. "Iločka Kobasijada" - ocjenjivanje i degustacija slasnog i tipičnog srijemskog domaćeg proizvoda - kobasice i srodnih proizvoda.
 

Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje proizvode do 03.03. u cafe bar Prestige, do 16h, te dostaviti jedan par kobasica.
Ocjenjivanje počinje u rano popodne te je za taj dio zaduženo tročlano povjerenstvo.
Pored toga već od 16-h  bit će tu i ponude pečene kobasice i gratis vožnje kočijom, ponuda domaćeg sira i drugo.. Od 18h započinje degustacija ocjenjenih uzoraka, animacija i druženje, proglašenje pobjednika. Za zabavni dio kobasijade pobrinuti će se TS  Iločke bekrije.

Ulaz slobodan.

Organizator: Cafe bar Prestige  i OPG Stipetić, Pokrovitelj, suorganizator i sponzor: Turistička zajednica Grada Iloka

 

Arhiva

1. Iločka kobasijada 2016.

Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje proizvode do 12.03. te na ocjenjivanje dostaviti jedan par kobasica, najkasnije do 17:00 sati.
Ocjenjivanje počinje u 18:00 sati, te je za taj dio zadužena tročlana komisija.
Uz ocjenjivanje domaće kobasice i proglašenje pobjednika, odmah po ocjenjivanju svi uzorci bit će izloženi za degustaciju. Za zabavni dio kobasijade pobrinuti će se TS  Iločke bekrije.

Ulaz slobodan za sve.

Organizator: Cafe bar Prestige , Pokrovitelj i suorganizator: Turistička zajednica Grada Iloka

Sponzori:
"Konzum"
Vinarija "TRS"
"Iločki podrumi"
Vinarija "Dragun"
Vinarija "Mladen Papak"
Vinarija "Stipetić"
i Radio Ilok
Povratak na listu