Aktualnosti
  
Jeste li znali?

Ginko Biloba

U Iločkom parku među brojnim drvećem i šarolikim raslinjem stoji i jedan od rijetkih primjeraka drveta Ginko Biloba. Ginko je, naime, primitivna dvodomna vrsta drveća koje se često naziva i „živim fosilom“, jer su svi njegovi srodnici izumrli prije čak 200 milijuna godina. Danas se od ginka spravljaju lijekovi i dodaci koji pomažu pri brojnim tegobama.

7. Noć vina: Vino i gitare

20.09.2019

Otkrijte neotkrivenu priču starog vinskog svijeta, gdje je povijest vina ispisala svoje prije više od dva tisućljeća, gdje je vino bilo i ostalo izvor i stil života.

Pozivamo Vas na 7. Noć vina koja će se održati u sklopu 52. Iločke berbe grožđa.

Turističko naselje Stari podrum za tu priliku na jednu noć postaje mjesto na kojem oživljava prošlost, gdje se veliča božanska kapljica i gdje je na pravom mjestu uživanje!

Priuštite si nezaboravno otkrivanje novih senzacija, otkrijte neotkriveni dio starog vinskog svijeta i priče najstarijeg vinskog podruma, opustite se u jedinstvenom ambijentu terase stoljetnih podruma uz glazbu i vrhunska vina Iločkih podruma. Vina izvorno punjena na posjedu, vina protkana snagom Dunava, ponosom tradicije, ljepotom krajolika i karakterom jedinstvenih vinogradarskih položaja Principovac i Vukovo!

*********

7. Noć vina održat će se 30.08.2019. s početkom u 21:00 sat.

Cijena degustacijske čaše, kušanje 7 odabranih vrhunskih vina Iločkih podruma, organizirano vođenje i razgledavanje najstarijeg vinskog podruma iz 1450. je 80,00 kn.

Tijekom večeri u restoranu Stari podrum možete naručiti za ovu prigodu osmišljena jela s autohtonim namirnicama Hrvatskog Podunavlja.

Za dobru atmosferu će se pobrinuti Duo gitara - Neven Hrustić i Ninoslav Plantak!

*** Posebna ponuda za „Noć vina”:
Noćenje s doručkom za dvije osobe + ulaznice za 7. Noć vina = 500,00 kn!
(potrebna prethodna rezervacija)

Info, najave i rezervacije:
Tel. 032 590 088
Email: staripodrum@ilocki-podrumi.hr

Radujemo se Vašem dolasku!

Vaši Iločki podrumi!

********

Vina u kojima ćete imati priliku uživati (uključena u cijenu ulaznice):
1. GRAŠEVINA VRHUSNKA '18.
2. CHARDONNAY VRHUNSKI '18.
3. TRAMINAC VRHUNSKI '18.
4. KAPISTRAN CRNI VRHUNSKI '17.
5. FRANKOVKA ROSE KVALITETNA '18.
6. TRAMINAC PRINCIPOVAC '15.
7. TRAMINAC IZBORNA BERBA '15.

Povratak na listu