Aktualnosti
  
Jeste li znali?

Ilok - jedino hrvatsko srednjovjekovno kraljevsko središte poslije Knina

Povjesničari govore da su srednjovjekovni dvor i utvrda Nikole Iločkog jedino hrvatsko kraljevsko središte poslije Knina i nestanka dinastije obitelji Trpimirovića. Stoga se Ilok smatra utvrđenim kraljevskim sjedištem čija je površina bila gotovo jednaka onoj srednjovjekovnoga Splita, odnosno čak veća od Trogira, Paga, Poreča.

Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji – Gurmanska ruta u Vukovarsko – srijemskoj županiji

13.09.2019

Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji – Gurmanska ruta u Vukovarsko – srijemskoj županiji,popratni program i ponuda od 02.-04. istopada 2019.

Za sve sudionike i posjetitelje u ponudi posebni gastro jelovnici "Okusi Srijema i Slavonije" u nekoliko restorana među kojima je i restoran "Dunav" Ilok.

 

PREUZMITE .PDF sa jelovnicima i prigodnim cijenama
 
Program ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma možete vidjeti ovdje, a više detalja možete pronaći i na web stranici Hrvatske turističke zajednice.
 
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma. Preporučamo da radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj,.
 
Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji i Srijemu - popratni program:u Vukovarsko-srijemskoj županiji,Ilok,Vukovar,Nijemci,Vinkovci,Županja  03.10.2019.  PREUZMITE .PDF  i odaberite, za sve sudionike sa akreditacijom besplatno, prijave na e-mail:visit@vukovar-srijem.eu
Povratak na listu