Aktualnosti
  
Jeste li znali?

Vidikovac „Principovac“

Jedna od najboljih vinogradarskih pozicija u Hrvatskoj nalazi se na predjelu pod imenom Principovac nadomak središta Iloka. Na tom mjestu, prepoznatom posebno u vrijeme kneževa Odescalchi, nalaze se plantažni vinogradi i kompleks ljetnikovca sa gospodarskim zgradama. S Principovca se pruža zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku. Ljetnikovac i ostali objekti stradali su tijekom Domovinskog rata ali je ipak sve uspješno obnovljeno u vinogradarsko-turističke svrhe.

Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji – Gurmanska ruta u Vukovarsko – srijemskoj županiji

13.09.2019

Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji – Gurmanska ruta u Vukovarsko – srijemskoj županiji,popratni program i ponuda od 02.-04. istopada 2019.

Za sve sudionike i posjetitelje u ponudi posebni gastro jelovnici "Okusi Srijema i Slavonije" u nekoliko restorana među kojima je i restoran "Dunav" Ilok.

 

PREUZMITE .PDF sa jelovnicima i prigodnim cijenama
 
Program ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma možete vidjeti ovdje, a više detalja možete pronaći i na web stranici Hrvatske turističke zajednice.
 
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma. Preporučamo da radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj,.
 
Dani hrvatskog turizma 2019. u Slavoniji i Srijemu - popratni program:u Vukovarsko-srijemskoj županiji,Ilok,Vukovar,Nijemci,Vinkovci,Županja  03.10.2019.  PREUZMITE .PDF  i odaberite, za sve sudionike sa akreditacijom besplatno, prijave na e-mail:visit@vukovar-srijem.eu
Povratak na listu