Aktualnosti
  
Jeste li znali?

Ginko Biloba

U Iločkom parku među brojnim drvećem i šarolikim raslinjem stoji i jedan od rijetkih primjeraka drveta Ginko Biloba. Ginko je, naime, primitivna dvodomna vrsta drveća koje se često naziva i „živim fosilom“, jer su svi njegovi srodnici izumrli prije čak 200 milijuna godina. Danas se od ginka spravljaju lijekovi i dodaci koji pomažu pri brojnim tegobama.

4. Konferencija o eno-gastro turizmu, Ilok

27.01.2018

4. Međunarodna (G.E.T.)  konferencija o eno-gastro turizmu drugi put zaredom održat će se u  Iloku, 16.-17.02.2018,  na lokaciji ladanjsko imanje Principovac. pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.Tema vodilja ovogodišnje konferencije je suradnja javnog i privatnog sektora kao preduvjet za uspješan razvoj destinacija, uz primjere dobre prakse.

Informacije, program i prijavnica na linku: https://centar.get4u.hr/

Dosadašnje G.E.T. konferencije su održane s velikim uspjehom uz podršku udruga proizvođača, institucija te udruženja turističkih novinara i drugih medija, a pokazale su korist u smislu edukacije i poslovnog povezivanja za sve sudionike.   Izvještaj za medije s treće konferencije, također održane u Iloku, možete pogledati ovdje:  https://www.get4u.hr/manifestacije/treca-get-konferencija-o-eno-gastro-turizmu

 

Arhiva 2017:

U organizaciji Udruge za kulturu stola G.E.T., a pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva turizma RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Udruženja vinarstva pri HGK, Grada Iloka, TZ grada i TZ Vukovarsko-srijemske županije Iloka, na Ladanjskom imanju Principovac će se 24.-25.3.2017. održati  treća G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu. Zlatni sponzor konferencije je tvrtka Iločki podrumi d.d.

Tema 3. G.E.T. konferencije je strategija razvoja eno-gastro turizma, uz primjere dobre prakse.

Informacije o konferenciji  na web adresi https://centar.get4u.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povratak na listu