Akademija zemlje i ruku, Ilok

Najava - „Akademija zemlje i ruku“ - novi je događaj i ponuda prvi put održana 2017.g., primarno fokusirana na radionice izrade „ćerpića“- zemljanih opeka i drugih uporabnih i ukrasnih predmeta od zemlje/slame za domaće stanovništvo i posjetitelje (u formi turističkih paketa) održat će se u Iloku na zaštićenom arheološkom području Turska skela-ruralna kuća za odmor  "Ribarska kuća",  neposredno kraj obale Dunava od 06..do 10.. lipnja 2018. U sklopu višednevnog programa i Festival susjeda, natjecanje u pripravi fiš paprikaša, edukativne radionice,dnevna i večernja druženja i animacija.. Organizatori su  OPG Izvori života i Društvo Iločana i prijatelja Iloka.

2018.g. je "Europska godina kulturne baštine", budite mali dio velike europske baštine u nacionalnoj destinaciji kulturnog trurizma - Eden destinations of excellence.

Programi su namijenjeni turistima koji vole prirodu i kulturnu baštinu,studentima, djeci predškolskoga i školskoga uzrasta, privatnim iznajmljivačima i turističkim djelatnicima.

Više o cjelokupnom programu saznajte ovdje: https://www.opg-zelenika.hr/turizam/akademija-zemlje-i-ruku/   

PRIJAVE do ponedjeljka 4. lipnja 2018. na https://goo.gl/forms/WB4karWsJaKnsofu1  broj sudionika je ograničen

Info,rezervacije,upiti: opg.izvorizivota@gmail.com

Dobrodošli!