Dani hrvatskog turizma 2019.

Dani hrvatskog turizma će se ove godine održati u razdoblju od 2. do 5. listopada na području Slavonije i Srjema. 
 
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma. Preporučamo da radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj,.
Od lokacija središnjih  zbivanja Ilok je na udaljenosti 30 odnosno 50 minuta,stoga prigodno i za smjestiti se u Iloku te i turistički posjet najistočnojij destinaciji Hrvatske.
 
Osim službenog dijela programa, tu su i bogati popratni sadržaji.
- popratni program:u Vukovarsko-srijemskoj županiji 03. listopada 2019.
U Iloku od 13.45h sve sudionike očekuje program "Dunavska vinska priča" - plovidba Dunavom turističkim brodom Danubius,vrlo ugodnog i udobnog interijera s pogledom u kojem će se moći dodatno uživati uz vođenu degustaciju selekcije iločkih vina i gastro zalogaje restorana hotela Dunav. Mjesto okupljanja: obala-pristanište.Prijave za ovaj program na e-mail:visit@vukovar-srijem.eu

Istog dana, od 10 - 17h odlična prilika za upoznati Ilok, Srijem i Podunavlje je posjet bogatom i posebnom Muzeju grada Iloka - dvorac Odescalchi,vođenje ture svakih sat vremena.
 

Sve detaljne informacije o Danima hrvatskog turizma 2019., uključujući program, lokacije, servisne informacije i novosti možete pronaći na aplikaciji asappx koju možete preuzeti za
Android i IOS na linkovima Android ili IOS od 15. 9. 2019.