Zlatni "Suncokret ruralnog turizma" za OPG Brarbarić, Ilok

Svečana dodjela nagrada u već tradicionalnoj nacionalnoj akciji ocjenjivanja i nagrađivanja najboljih u ruralnom turizmu - Suncokret ruralnog turizma-,održana je u utorak,19. prosinca u Zagrebu, a isti dan proslavljeno je  i dvadeset godina od osnivanja Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo".

Ukupno je u 7 kategorija bilo 130 kandidatura, te je u kategoriji OPG ili obiteljska turistička gospodarstva najboljim proglašen i zlatnom poveljom nagrađen OPG Barbarić, Ilok.
 
Valja naglasiti da su kanidature još ljetos podnijeli i predložili sustav TZ i VSŽ, nakon čega je povjerenstvo provoditelja obilazilo i ocjenjivalo kandidate, te je  potom povjerenstvo donijelo konačne odluke.
Dodjeli je nazočio i resorni ministar Gari Cappelli uz Dijanu Katica kao čelnu osoba Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj.
 

Upoznajte Ilok i OPG obitelij Barbarić,njihove proizvode i usluge: voćne rakije i likere, iločki vinjak, voće, vino, obiđite destileriju, kišaonu, galeriju te po želji i sobe na katu.. 

http://www.rakije-barbaric.hr/