Kontakt
Stjepana Radića 23,
32236 Ilok
Tel: 032 591 011
Mob: 098 1675 934
villa.iva.ilok@gmail.com
http://villa-iva-ilok.com/
   
Položaj na karti Povratak na listu

Restoran i sobe Villa Iva****

Kontakt

Restoran i sobe Villa Iva****
Stjepana Radića 23, 32236 Ilok
Tel 032 591 011
Mob 098 1675 934
Email villa.iva.ilok@gmail.com
http://villa-iva-ilok.com/

Kapacitet: 13 soba (max cca 41 osoba)
Restoran: 80 osoba (plus terasa 40 osoba)

Obiteljski vođen objekt "Vila Iva" sobe i restoran**** otvoren je u kolovozu 2011.,smješten na potezu između gornjeg i donjeg grada, u renoviranoj staroj iločkoj građanskoj kući sa preuređenim dvorištem/terasom i smještajnim dijelom. Na raspolaganju je ukupno 13 soba, od čega 2 četvereokrevetne, ostalo su dvokrevetne ili po potrebi trokrevetne (pomoćni ležajevi). Sve sobe imaju: wirelles pristup internetu, TV, mini hladnjak, klima uređaj.

U objektu se  nalazi i stari vinski podrum sa vinotekom, a služi i kao separe prostor,uz prostranu terasu restorana ugodan je vrtni prostor. Vlasnici će rado organizirati razgledavanje vinskih podruma u Iloku,kupnju ulaznica za muzeje ili obilaske vinskih cesta u okolnom području.vinogorje sa vrludavom vinskom cestom i vidikovcima vrlo lako je dostupno na samo  2 km.

Restoran nudi raznovrstan asortiman hrane i pića; mesna i  riblja jela, pizze, slastice, iločka i druga vina i pića. Ugodan interijer može primiti 80 gostiju, a dodatnih 40 moguće je smjestiti na terasu. Organizacija raznih svečanosti, evenata, proslava, skupova (manja dvorana za sastanke).

Obiteljski vođen objekt garantira osoban pristup gostima, a dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu te povoljne cijene preporuka su za odabir  Ville "Iva". 
Rezervacije lso via: www.booking.com/hotel/hr/villa-iva-ilok.hr.html

U blizini; tvrđava-park, dvorac-muzej, crkva, stari podrum, trgovina, bankomat, (PBZ) glavna cesta,autobusna postaja,cafe bar

Bike&bed,pets,family,weddings,events,bussines,backpakers friendly. 
Maestro Visa Gotovina Balkon Parkiralište Vrt Terasa Klima Internacionalna kuhinja Tradicionalna kuhinja Bar TV Satelitska Internet Tuš WC Telefon Pas Restoran Doručak Meso Riba Vegeterijanska hrana Kolač Sladoled bike&bed